مسواک زدن یکی از عاداتی است که در همه افراد شکل می گیرد. دندان های سالم مهم بوده و معمولا تاثیر زیادی بر سلامت عمومی فرد می گذارد. مسواک زدن، نخ کشیدن و شستشوی دندانها سه مرحله اصلی مراقبت از دندان ها است همچنین لازمه ی داشتن دندان های سالم، مراقبت و توجه در تمام طول زندگی است. توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است تا مروارید های دهان خود را سالم و درخشان نگه دارید. اما آیا می دانید، سلامت دهان و دندان نقش زیادی در سلامت عمومی بدن شما دارد؟ ارتباط بین سلامت دهان و سلامت عمومی، مانند ارتباط سایر ارگان های بدن است. دهان نیز مانند سایر اعضای بدن در خطر التهاب و عفونت قرار دارد. دهان می تواند به عنوان ورودی دستگاه گوارش، دستگاه تنفس و کل سیستم داخلی بدن تعریف شود. بیشتر باکتری های موجود در دهان برای بدن بدون خطر هسند اما برخی نیز می توانند عوارضی در بدن ایجاد کنند. پلاک های دندانی که ماده ای چسبنده و بی رنگ هستند و به دندان ها چسبیده اند، ناشی از باکتری های موجود در دهان است و یکی از شایع ترین علل در بروز مشکلات دهان و دندان است که راه را برای مشکلات شدید بهداشتی هموار می کند. مراقبت های منظم از دهان و دندان باعث پیشگیری از بسیاری از بیماری ها شده و همچنین سیستم ایمنی را نیز تقویت می کند. علاوه بر اینکه عدم توجه به بهداشت دهان و دندان باعث بروز بیماری هایی نظیر عفونت لثه ها و پوسیدگی دندان می شود، همچنین می تواند بیماری های مثل دیابت، مشکلات قلبی و عروقی و. را تشدید کند. تحقیقات مختلفی نشان داده است باکتری ها دهان و دندان می تواند با تضعیف کردن سیستم ایمنی بدن، خطر بروز بسیاری از بیماری ها را افزایش دهد.در این مطلب در مورد چند بیماری که عدم بهداشت دهان و دندان باعث بروز آن می شود را معرفی میکنیم.

حتما بخوانید:

دیابت و بهداشت دهان: مطالعات نشان می دهد، افرادی که دچار مشکلات لثه هستند، سخت تر می توانند سطح قند خون خود را کنترل کنند. عفونت لثه می تواند به بافت نرم و استخوانی که از دندان ها حفاظت می کند آسیب رسانده، که به دیابت مرتبط است. التهاب ناشی از عفونت لثه، باعث اختلال در استفاده از انسولین شده و توانایی بدن در کنترل قند خون کاهش یابد.

بیماری قلبی و بهداشت دهان: اگرچه مطالعات در صدداثبات ارتباط بین بهداشت دهان و دندان و مشکلات قلبی و عروقی است، اما ادعا می شود، شریان های قلبی بسته شده می تواند به دلیل التهاب و عفونت هایی که توسط باکتری های دهان ایجاد می کنند، ممکن است بروز کند.

مشکلات ریوی و بهداشت دهان: برخی مطالعات به ارتباط بین بهداشت دهان و مشکلات ریوی اشاره دارد. عفونت های لثه، ممکن است با افزایش باکتری های موجود در ریه، خطر ابتلا به ذات الریه را افزایش دهد، همچنین بیماری انسداد مزمن ریوی را شدت دهد.

پوکی استخوان و بهداشت دهان: برخی تحقیقات ادعا می کنند، نی که دچار پوکی استخوان هستند، بیشتر از سایر افراد دچار عفونت لثه هستند. یعنی عفونت ر لثه می تواند استخوان های سایر قسمت های بدن را نیز تضعیف کند.

به راحتی می تواند فهمید، بهداشت دهان از بهداشت عمومی بدن جدا نبوده و کاملا با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند. برای بهبود بهداشت دهان، با روزی دوبار مسواک زدن و یک بار نخ کشی دندان ها شروع کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بصیرت Rose تدريس خصوصي طراحی مدرن lgisteel اتلیه تخصصی کودک روناک سالم زيست برترین‌دین درب ضد سرقت زرد ارزان قیمت و درب چوبی Steven